Zomervakantie = Familytime

Eindelijk vakantie

Terwijl ik dit schrijf hebben de kinderen alweer bijna 2,5 week zomervakantie. Na dit weekend hebben ook wij lekker drie weken vakantie. En ik moet eerlijk zeggen… daar zijn we echt aan toe! Na de gebeurtenissen van de afgelopen maanden zijn we echt toe aan family-time. Dit betekend dus ook dat we minder blogs plaatsen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van onze avonturen, jullie kunnen deze blijven Lou-Ann’s choice.

Afgelopen week hebben jullie al kunnen zien dat ik ben begonnen met de “zomerschoonmaak”. Dit doe ik elk jaar en het voelt heerlijk. Ik werk dan kamer voor kamer en er blijft geen hoekje of plintje gespaard. Kleding en speelgoed worden uitgezocht, meubels worden weer eens op een andere plek gezet en alles krijgt een heerlijke frisse lap eroverheen haha. Het enige verschil met andere jaren is dat ik nu niet de muren een andere kleur geef. Eerder dit jaar hebben we geklust met de kinderen en hebben ze andere kleuren op de muur gekregen, en voor het eerst in jaren ben ik heel tevreden over de kleuren in de woonkamer.

Wel hebben we ook serieuze plannen gemaakt over onze slaapkamer. Sinds we in dit huis wonen, nu 2 jaar, hebben we niks gedaan aan onze slaapkamer. En is dit echt een verschrikkelijke doorn in het oog als ik kijk naar de rest van het huis. Dit betekend dat ik weer een muur eruit ga halen om de kamer groter te maken, ook komt er dan meer licht binnen. Omdat ik hier ook mijn werkplek wil creëren die rust brengt in de chaos brengt is licht voor mij heel belangrijk.

Ik heb zo’n geluk dat mijn superman en ik echt een team zijn in dit soort dingen en vaak ook echt op een lijn zitten. En natuurlijk zitten we dit ook wel eens niet maar uiteindelijk komen we samen op nog betere ideeën en is het helemaal hoe wij zijn.

Onze vakantie samen met het hele gezin is mijn mij puur geluk. Ja ik plak die monstertjes vaak wel achter een flinke rol behang, maar we genieten er toch heel veel van. Leuke uitstapjes worden gepland, verplichte rustmomenten worden ertussen gezet en daarna wordt er nog meer genoten. En een vakantie… Ja wie weet, we sluiten in ieder geval niets uit.

Ben ook heel benieuwd hoe jullie de zomervakantie volmaken of uitzitten…

SpeelgoedSpeelgoed


1 gedachte over “Zomervakantie = Familytime”

  • Ik wil graag me huis schoonmaken en een planning daarvoor maken, ondanks dat het nu winter is. Ik wil graag op vakantie maar ik weet niet of ik nog in de winter ga of juist in de zomer. Me huis schoonmaken en ordenen klinkt beter voor mijn mentale welzijn thuis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.