Zo die hebben we weer achter de rug!

De kids gaan morgen weer naar school. Dat betekend dat we de ruime week vakantie weer gehad hebben. Normaal gaan we elke vakantie wel een dagje weg met zijn alle naar een dierentuin of pretpark, maar dat zit er helaas nog steeds niet in. Dus hebben we de creativiteit in huis maar opgezocht.

Er is voor kleintjes natuurlijk niets leukers dan die grote doos die de postbode brengt om te toveren naar een “chill-huis” voor in huis! Dus met zijn drieën hebben we met onze spierballen, plakband en schaar dit huis in elkaar gezet en hadden ze een echte plek waar ze uren in konden spelen.

Ondanks dat er ook nog gewerkt moest worden zijn we ook lekker naar buiten geweest en besloten dat we dat lente zonnetje door moesten laten komen in huis. Vooral ik krijg het nogal eens in mijn bolletje en dan moet de muur ook weer een hele nieuwe kleur, en dan het liefst ook nog gisteren dan vandaag! Zo gezegd zo gedaan, en daar hebben we de muur voorzien van een frisse nieuwe kleur. En gelukkig zijn onze mini’s nooit de beroerdste om een handje te helpen… dus ze mochten mama helpen met de muur verven. Natuurlijk kan ik daar zelf nog een keer overheen met de roller, maar ze proberen het wel zo goed als dat hun kleine handjes kunnen. En alleen daarvoor verdienen ze al extra credits!

Toch merkten we wel dat ze weer terug naar school wilden. Ze wilde zelf steeds werkjes maken voor school en toch weer de woordjes leren uit hun leesboekjes… Dus daar kwamen dan ook steeds de extra geprinte werkboekjes uit de kast. Vanaf nu gewoon weer lekker naar school, wij kijken er in ieder geval allemaal weer naar uit! Jullie ook? Of hebben jullie ze liever thuis?

SpeelgoedSpeelgoed


16 gedachten over “Zo die hebben we weer achter de rug!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.