VTech KidiZoom Vloggercam – Review

Onze dochter ziet kijkt vaak naar kinderen die filmpjes maken en dit delen met andere kinderen. Wij zagen steeds vaker dat zij dit ook ging doen met haar tablet. “Mama kan ik jou helpen met je werk? dan werk jij en film ik dat.” En zo was er weer een nieuwe vlogger geboren. Gelukkig Kwamen wij de VTech KidiZoom Vloggercam tegen zodat ze zelf deze filmpjes nog beter kon maken.

VTech KidiZoom Vloggercam

Deze VTech KidiZoom Vloggercam is perfect voor kleine vloggers in wording. Hij is van een mooi formaat in een stoere blauwe kleur. De behuizing is erg sterk, wat natuurlijk erg fijn in bij kinderen. Ze kunnen de leukste en grappigste filmpjes makkelijk opnemen en leuke achtergronden of effecten toevoegen.

Wat zit er allemaal bij?

Naast de 2,4 inch lcd kleurenscherm camera zelf worden er ook nog een aantal accessoires meegeleverd.

  • Een statief
  • Een green screen in het formaat 146 cm x 91 cm
  • Een polsbandje
  • Een Micro-USB kabel

Het statief is makkelijk te bevestigen, en goed vast te houden voor kinderhanden. Wij waren is wat bang dat hij onstabiel zou staan als je hem neer zou zetten, gelukkig is dit echt niet waar. Zelfs op een iets oneffen ondergrond staat hij stevig.

Het green screen is echt geweldig! Het is een stevig groen doek die je kunt gebruiken om de achtergronden van je filmpjes te veranderen. Wij hebben hem gespannen achter op de deur in de kamer van onze dochter, zodat ze haar eigen vlog studio kan gebruiken in haar kamer.

Het polsbandje is natuurlijk altijd een handige accessoire. Bij kinderen weet je dat er dingen sneller uit de handen glippen en dan is de camera toch wat veiliger als hij door het polsbandje niet hard op de grond valt.

De Micro-USB kabel vinden wij eigenlijk altijd erg handig. Er zit een oplaadbare batterij in de camera, deze kun je dus opladen met de usb kabel. Maar ook kun je hiermee de filmpjes die gemaakt zijn overzetten op de computer. Dan gaat er dus niet verloren.

Wat kun je er mee?

De Camera heeft een 5 megapixels, Dit is voldoende om toch hele leuke filmpjes mee te maken. Maar dat is natuurlijk niet het enige. Deze filmpjes kun je namelijk ook heel gaaf bewerken met speciale effecten. Dit werkt ook met de filmpjes die je maakt in de selfie stand. Hiervoor gebruik je dan de Flip-Up lens, die je gemakkelijk om hoog en naam beneden doet.

Je kunt voor je achtergrond wel 20 verschillende thema’s kiezen, wat de filmpjes er echt professioneel uit laten zien. Voeg daar ook nog wat leuke of gekke effecten aan toe en het filmpje is klaar om gedeeld te worden.

Gelukkig heeft VTech deze camera de optie gegeven om het geheugen uit te breiden met een sd-kaartje. Hierdoor kunnen ze net iets langere filmpjes maken en bewaren zonder steeds eerst andere filmpjes te moeten verwijderen. Deze wordt niet meegeleverd.

Onze dochter vind ook de spelletjes die je kunt spelen op de VTech KidiZoom Vloggercam erg leuk. Ze zijn uitdagend en geven haar vaak even een rustmomentje tussendoor.

Wat vinden wij ervan?

Ja we vinden hem geweldig! Je kunt er zoveel verschillende filmpjes mee maken, kinderen kunnen hier echt hun creativiteit en energy in kwijt. Het verbaasde ons vaak hoe makkelijk het onze dochter afging om alles onder de knie te krijgen zonder al te veel hulp. De instructies zijn erg duidelijk voor kinderen wat ik echt een pluspunt vind. Heb je een kleine Vlogger in wording in huis? Raad ik echt de VTech Kidi DJ Mix. Hoe deze is bevallen bij ons lees je nu in onze blog.

SpeelgoedSpeelgoed


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.