VTech Kidi DJ Mix – Review

Houden jullie kinderen ook zo van muziek en feestjes? Dan is de VTech Kidi DJ Mix zeker iets voor jullie! Lees maar verder en dan vertel ik hoe wij deze DJ set ervaren hebben de afgelopen weken.

VTech Kidi DJ Mix

De VTech Kidi DJ Mix stond hoog op het verjaardagslijstje van onze zoon. Ik hield al een tijdje de kanalen in de gaten hierover en moet eerlijk toegeven dat ik ook steeds nieuwsgieriger werd hiernaar. Niet alleen omdat wij VTech hoog hebben staan, doordat ze naast het leuke speelgoed ook zeker een leerzame factor erin hebben verwerkt. De Kidi DJ Mix is vernieuwend, stoer en uitdagend. Hij is voor veel kinderen geschikt alleen denk ik wel dat je het DJ aspect hiervan zoals het mixxen toch wel echt met de leeftijd vanaf een jaar of 6 kunt gaan proberen. Omdat ze dan beter de de connecties leggen tussen de handelingen die ze moeten uitvoeren.

Eindelijk was hij daar dan!

Eindelijk was het zo ver toen hij 6 jaar werd kreeg hij eindelijk waar hij zo hard op hoopte… De VTech Kidi DJ Mix. Alle knopjes werden uitgeprobeerd, lichteffecten aangezet en de draaischijf viel direct in de smaak. Gelukkig zitten er al 15 gezongen liedjes in geprogrammeerd in vier verschillende muziekstijlen. Hij kon dus gelijk kiezen of hij techno, Hiphop, pop of chill wilde gebruiken in zijn eerste set. Hij had ook al snel uitgevonden dat er veel geluideffecten onder de launchpad knoppen zaten die hij kon gebruiken om zijn eigen stijl te maken. En gelukkig is het ook mogelijk om je eigen mix op te nemen, zodat je hem later nog eens kunt gebruiken.

Wat kun je er nog meer mee?

Het is een fijne toevoeging is, is dat je via een Beveiligde Bluetooth verbinding je tablet of telefoon kan koppelen. Hierdoor kun je dus met je favorieten liedjes aan de slag en hier als een echte DJ met licht en effecten je stempel op zetten.

Door de draaischijf te gebruiken krijg je gave scratch geluiden die je optreden als dj nog echter maken. Gebruik de crossfader knoppen om de muziek soepel te laten verlopen in het volgende nummer. Dit heeft overigens wel wat oefening nodig maar het maakt het helemaal af!

De discolamp, die je overigens kan draaien, is wel het kersje op de taart. Doe je lichten uit en zie hoe de kamer veranderd in een echte disco! De lichteffecten doen mee met de muziek wat het natuurlijk helemaal echt maakt. Wij hebben hier gelukkig elke avond een show van de nieuwste DJ set die hij heeft gemaakt.

Nu is het echt niet alleen maar druk en gek doen. Je kunt er namelijk ook muziek gerelateerde spelletjes op spelen. Wat voor kinderen niet alleen leuk maar ook leerzaam is. Onze zoon gebruik ook een koptelefoon, die je gelukkig hier ook op kunt aansluiten, om even een momentje voor zichzelf te hebben en zich compleet te kunnen focussen op zijn muziek.

Wat vinden wij?

Het zal niet als een verrassing komen dat wij enorme fan zijn. En nee echt niet alleen de kinderen… Wij vinden de VTech KidiZoom Vloggercam, wat wij daarvan vonden? Dat kun je lezen in deze blog.

SpeelgoedSpeelgoed


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.