Voor en achter de schermen!

In onze blogs nemen we jullie mee op de avonturen die wij als gezin meemaken, voor en achter de schermen.

De leuke en de minder leuke dingen, en laten we zien dat we net zo zijn als alle anderen en zeker niet perfect! Wij werken voor en achter de schermen met ons gezin. Vader, moeder, zoon van 10 jaar, tweeling van 5 jaar en een hond van bijna een jaar oud.

Wij mogen ook soms leuke dingen uitproberen, zodat we aan de lezers kunnen laten weten wat ze mogen verwachten van een product of dienst. We lezen heel graag en gelukkig zijn er altijd klaar voor om lekker een boekje erbij te pakken en te gaan lezen, en duidelijk te vertellen wat zij van de boeken vinden.

Maar van de zes leden die ons gezin rijk is, zullen er maar vier in beeld komen. Mijn grote mannen willen achter de schermen samen hieraan mee werken. Ze hoeven niet zo nodig met hun knappe gezichtjes voor iedereen zichtbaar te zijn. En dat is natuurlijk prima. Ik ben het ondertussen ook wel gewend, ze zijn hebben niet zoveel met de camera! En dat ze samen een front trekken in beslissingen is voor ons ook niets nieuws. Waar ik vaak met de mini’s op 1 lijn zit, zit onze tiener dat echt met zijn papa als het om belangrijke dingen gaat.

We hechten echt veel waarde aan de mening van onze kinderen. We willen graag dat er hier in huis altijd overal over gepraat kan worden. Dan is het ook heel belangrijk om echt te luisteren naar wat zij vinden! En voor je het weet verrassen ze je met een hele frisse nieuwe blik op bepaalde zaken.

Gaat het bij jullie ook zo in huis, of wordt dit afgewisseld? En hebben jullie ook van die fijne gesprekken en discussies wanneer de meningen verschillen?

SpeelgoedSpeelgoed


17 gedachten over “Voor en achter de schermen!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.