Sinterklaas Bloghop 2021

Zoals ze hier vanochtend zeiden.. Eindelijk is het zover! Sinterklaas komt weer aan in ons land. En ook dit jaar is er een Sinterklaas bloghop georganiseerd en doen er maar liefst 28 bloggers aan mee. Het leuke van een bloghop is dat je naast het winnen van een leuke prijs, ook weer nieuwe interessante bloggers leert kennen. En als je ze allemaal gehad hebt kom je weer uit bij de blogger waar je begonnen bent. Zo weet je dus ook zeker datje ze alle 28 gehad hebt. Hop je ook mee?

Deze Bloghop is georganiseerd door Amanda en Esmée, Bedankt ladies voor het organiseren weer!

Waar kwam je vandaan…

Als het goed is kwam bij Fallon van Faithly vandaan. Leuk om te lezen hoe ze is gegroeid de afgelopen twee jaar. En dat ze verborgen kanten van zichzelf heeft ontdekt en die nu ook zichtbaar maakt in haar blogs. Ook ben ik echt jaloers op haar creatieve kracht, haar printables zijn echt handig.

En mocht je bij mijn blog beginnen… Ga dan zeker verder en kom uit bij Fallon want ze heeft echt een te gekke winactie voor jullie!

Even voorstellen

Ik ben Dionne, 35 jaar en moeder van 3 kinderen. Wij leven ons leven hoe wij denken dat hij voor ons het beste is. Wij houden van gezelligheid en nieuwe ontdekkingen. Wij zijn daarom veel op pad en vertellen graag over de leuke artikelen die op de markt komen of welke leuke uitstapjes je echt eens moet maken. Meningen zijn er om te delen en dat doen wij graag!

Sinds een jaar weten we dat er 2 binnen ons gezin epilepsie hebben en op die reis nemen wij de lezers ook mee. Dus je leest bij ons niet alleen maar leuke dingen. Dat is wat ons betreft ook niet reëel!

Ook zijn we veel te vinden op Instagram en delen we daar vaak onze dagelijkse gebeurtenissen. Niets missen? Volg ons dan op Instagram.

Dit kun je bij ons winnen!

Tegenwoord zijn de LOL poppen niet meer weg te denken. Daarom Kun je bij ons een heel gaaf LOL pakketje winnen. Hierin vind je een LOL remix Hair flip box. Extra leuk omdat deze echte muziek afspeelt! Daarnaast zit er ook een leuke sieraden en haar accessoires set bij.

Waar hop je nu naartoe?

Nu kun je doorhoppen naar Jasmina. Ze is het gezicht achter Sparkles Inside. Ze woont samen met haar man en dochter in het mooie Westland. Na jaren een eigen website gehad te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Zo is haar persoonlijke lifestyle blog ontstaan. De styling van verjaardagen en bruiloften vind ze geweldig om te doen. Hier kon ze al haar creatieve krachten in kwijt en is ze helemaal in haar element. Bij haar kun je dan ook een fijn “ME” pakketje winnen, neem maar snel een kijkje op haar leuke blog!

Winnen

Wil je nu heel graag dit leuke LOL pakketje winnen? Laat dan hieronder een leuke reactie achter. Het delen van dit bericht is niet verplicht maar waarderen we natuurlijk wel heel erg. Meedoen met deze winactie kan tot en met 20 november. Hierna ontvangt de winnaar een persoonlijk bericht. Kijk daarom dus goed of je een juist emailadres hebt ingevuld.

Veel plezier tijdens het hoppen!

——————————————————————————————————————————–

SpeelgoedSpeelgoed


107 gedachten over “Sinterklaas Bloghop 2021”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.