Shoppen bij Wibra in 15 minuten.

Het is natuurlijk fijn dat we iets meer vrijheid hebben gekregen, en zeg nou zelf iedereen moest ook echt even naar de Action of de Wibra. Ik dus ook maar zag het shoppen bij Wibra nog niet helemaal zitten, want 10-15 minuten ging dat wel lukken??

Maar toen kwamen de kinderfeestjes. En dan merk je er natuurlijk achter op het allerlaatste moment dat je geen inpakpapier mee in huis hebt! Dus gister ochtend om 07.00 uur gelijk online gekeken of er nog ergens plek was. Gelukkig kon ik ’s middags nog terecht. Poeh dat voelde echt net op het nippertje!

Bij Wibra moet je ervoor zorgen dat je op tijd bij de deur staat, anders mag je niet meer naar binnen. Bij binnenkomst moet je je naam zeggen en kun je zelf een mandje pakken. Dan krijg je 15 minuten de tijd om binnen te zoeken wat je nodig hebt en richting de kassa te gaan.

Ik stond helemaal klaar om te gaan shoppen bij Wibra, met mijn briefje wat ik moest halen. Maar eenmaal binnen was het echt heel relaxt. Rustig op het gemakje liep ik door de winkel en vond alles op mijn lijstje. En zoals altijd eigenlijk altijd wel meer! Er was ook echt heel veel wat al met 50% en zelfs 75% korting in d schappen lag. Daar kon ik dus nog even lekker tussen rondneuzen en na 10 minuten stond ik alweer buiten. Op deze manier ga ik dit vaker doen als ik echt spullen nodig heb en kan het ook iedereen aanraden.

Nu weet ik dat niet iedereen deze ervaring kan hebben en ben ik heel benieuwd hoe jullie belevenis is geweest tijdens deze korte shoptripjes? Of bestellen jullie toch liever nog de spullen telefonisch of online via bijvoorbeeld het Click & Collect plan?

Je kunt ook de nieuwe collectie vinden op Webshop | Wibra, en hij is echt heel leuk en fris!

SpeelgoedSpeelgoed


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.