Samenwerken

Leuk dat je hier komt en dat je interesse hebt om te samenwerken met ons. Het is fijn als we samen tot een samenwerking kunnen komen. Onze interesse is groot, maar vinden wel dat het bij ons gezin en onze blog moet passen. Zo kunnen wij er ook voor zorgen dat het eerlijk en origineel blijft.

Op deze pagina kun je van alles lezen over de mogelijkheden die er zijn om een samenwerking aan te gaan met Lou-Ann’s choice.

Samenwerken

Er zijn zoveel samenwerkingen mogelijk, naast alleen een product review op onze site, zijn er mogelijkheden voor social media. Ook verslaglegging van uitstapjes of een winactie behoren tot de mogelijkheden.

  1. Een review schrijven over een product of dienst.
  2. Posts op social media.
  3. Een link in een artikel die wij hebben geschreven.
  4. Verslaglegging uitstapjes en diensten.
  5. Een winactie.

Heb je een andere samenwerking voor ogen, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Pakketje naar ons sturen?

Wilt u ons een perspakket toe sturen dan is dit altijd mogelijk. Je kunt via info@lou-annschoice.nl onze adresgegevens opvragen. Het versturen van een perspakket gebeurt wel op geheel vrijwillige basis. Als je toch graag wilt dat er over gepubliceerd wordt, laat dit dan even duidelijk weten in de mail die je stuurt voor het opvragen van het adres.

Social media.

Op social media zijn wij vooral actief op:

  1. Facebook
  2. Instagram

Lou-Ann’s choice – KVK

Lou- Ann’s choice is een bedrijf en wij staan ingeschreven bij de kamer van koophandel. Daardoor weet je dat ik een onderneemster ben die het serieus bedoelt, en kan ik bij een samenwerking een BTW-factuur aanbieden. Het KVK-nummer van Lou-Ann’s choice is: 82135142.

Is de interesse gewerkt om een samenwerking aan te gaan of heb je nog vragen na het lezen van bovenstaande, neem dan contact met ons op via info@lou-annschoice.nl.SpeelgoedSpeelgoed