Review VTech Superstar Lightshow

Zing, dans en word een echte superster met deze magische microfoon! Zing mee met de acht ingebouwde liedjes of sluit een externe muziekspeler aan, zodat je mee kan zingen op je favoriete muziek. VTech Superstar lightshow karaoke is perfect voor elke artiest thuis!

Druk je op de ‘Muziek Magie’‐toets om de stem van de oorspronkelijke zanger of zangeres zachter te maken of te verwijderen. Nu kun je zelf het liedje zingen en word jij de ster van de show. Neem jouw eigen stem op en vervorm hem met vier grappige effecten of speel een van de muzikale spelletjes. Met coole geluids‐ en lichteffecten.

Dit vinden wij ervan

De VTech SuperStar LightShow is uitgebreid en geeft gegarandeerd uren speelplezier. Het uitpakken is al een feestje op zich en ook goed te doen. Tijdens het in elkaar zetten kun je gelukkig goed rekening kan houden met de lengte van je kindje. Een van de koppelstukken kun je ertussenuit laten, en weer terugplaatsen wanneer het kindje groter is gegroeid. 

Er worden batterijen meegeleverd, dus de pret kan ook direct beginnen. Na het aanzetten werd de kamer direct verlicht door de discobal die mooie kleuren verspreid. De bal is draaibaar en je kunt daarmee ook een bepaald deel van de kamer verlichten. Zingen was het eerste wat we gingen doen. Goed geluid en je kunt zelf kiezen of je mee wilt zingen of dat je zelf zingt. Je kunt dit zelf opnemen en later weer terugluisteren. Je kunt zelfs naast de vele extra muziek geluiden jezelf een applaus geven als je klaar bent.

Wij vinden het fijn dat je ook een tablet of telefoon aan kunt sluiten om eigen muziek af te spelen en mee te zingen. Deze kun je veilig neerzetten op de houder. Je vindt ook zes leuke spelletjes op de VTech Super Star Lightshow. Hier moeten ze soms nog best bij nadenken dus de karaoke set is niet alleen leuk maar ook nog een eens interactief en leerzaam.  

Wij zijn meer dan tevreden met de VTech SuperStar LightShow karaoke, stevig materiaal en licht en geluid. De shows die wij dagelijks krijgen van de kinderen maken een harde werkdag toch weer helemaal goed!  De batterijen die worden meegeleverd zijn demo batterijen en dienen dus bij gebruik vervangen te worden.
 

  • VTech Superstar lightshow karaoke
  • Kleur: roze 
  • Materiaal: kunststof 
  • Geslacht: meisjes en jongens 
  • Leeftijd: 4-11 jaar 
  • Hij werkt op  vier AA batterijen ( worden meegeleverd) 
  • Taal: Nederlands 

VTech Kidi Superstar Lightshow Roze – Karaokeset

Deze review is niet tot stand gekomen door een samenwerking. 

SpeelgoedSpeelgoed


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.