Review VTech Kidizoom DUO DX

De 10 in 1 KidiZoom Duo DX heeft een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 2 megapixelcamera aan de achterkant, 4x digitale zoom, reality spellen en een fijn groot kleurenscherm, de kleuren zijn mooi helder! Je kunt zelf foto’s maken, en selfies en deze bewerken naar hoe jij het zelf wilt leuke plaatsjes of teksten. Speel verschillende spelletjes, maak video’s met bewegende gezicht filters en luister naar je favoriete muziek! Je kunt de camera aansluiten op de computer en hij is ook uit te breiden met een micro-sd kaartje. Deze wordt er niet bij geleverd. Er zit ook een koptelefoon en een polsbandje bij, erg handig! 

Wat vinden wij van de VTech KidiZoom duo DX? 

Onze kinderen wilden afgelopen zomer graag een eigen camera zodat ze ook net als ik foto’s konden maken. Na het rondkijken wat voor hun nou het beste zou zijn en waar ze het meeste aan zouden hebben kwamen we uit op de VTech KidiZoom Duo DX.  

En dit was echt een schot in de roos. Niet alleen dat hij er in het roze en het blauw te koop is, maar ook de vele opties die erop zitten. Naast het foto’s maken en het filmen, kun je makkelijk de camera draaien zodat je de leukste selfies kunt maken. Je kunt de foto’s tijden s het maken al opleuken door de vrolijke filters en effecten, maar dit is achteraf ook nog mogelijk. Erg leuk is ook dat je er geluiden onder kunt zetten, wat tot hilarisch taferelen kan leiden. 

Ook vinden wij de spelletjes fijn die erop zitten. Onze kinderen creëren hiermee direct een rustmomentje voor zichzelf. De spellen zijn helder en mooi van kleur. Ze werken ook goed op tempo. Ze worden niet langzamer naarmate de camera voller begint te raken. 

Je kunt de KidiZoom Duo DX aansluiten op de computer zodat je de leukste foto’s en filmpjes kunt bewaren. (Dat moet je soms echt doen want de filmpjes uit hun belevingswereld is echt een aanwinst voor later!) Wanneer je de camera te snel vol raakt kun je het geheugen uitbreiden door middel van een micro-sd kaartje. Deze wordt er niet bijgeleverd. Wel krijg je er een polsbandje en een koptelefoon bij (ook erg handig!). 

Wat wij ook vooral erg belangrijk vinden is de stevigheid van een camera. Het zijn kleine handjes en het wil nog wel eens vallen natuurlijk. Helemaal als ze circustrucjes opgaan nemen. Maar daar kan deze KidiZoom Duo DX camera zeker goed tegen. Natuurlijk is het beter al hij niet valt maar mocht het gebeuren is er niets aan de hand en kunnen ze direct weer verder. 

Wij zijn zeer tevreden over de KidiZoom Duo DX en ook de kinderen gebruiken hem geregeld. 

  • VTech KidiZoom Duo DX 
  • Verkrijgbaar in het roze en blauw 
  • Geschikt voor de leeftijd van 4 tot 10 jaar. 

VTech KidiZoom Duo DX Roze – Kindercamera

Deze review is niet tot stand gekomen door een samenwerking. 

SpeelgoedSpeelgoed


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.