Review Het groot strijkkralen boek.

Met strijkkralen kun je van alles maken: van dieren en feeën, tot auto’s en ijsjes. Bovendien biedt dit boek ook leuke ideeën voor nog originelere creaties. Wist je bijvoorbeeld dat je je kerstdecoraties en verjaardag slingers ook zelf kunt maken met strijk kralen?

Het enige wat je nodig hebt zijn strijkkralen, een strijkkralenbord, bakpapier en een strijkijzer.

Zo kun je uren aan de slag! Veel plezier voor de hele familie gegarandeerd!

Tijdens de lockdown grijp je alles aan om afwisseling te bieden aan je kinderen. Helemaal wanneer het buiten wat slechter weer is. Zo kwam ik toevallig het grote strijkkralen boek tegen en ben ik hem gaan halen bij de boekwinkel. Eenmaal weer thuis was het echt een schot in de roos!

Gelijk werd alles aan de kant geschoven en de kinderen zorgen dat alle strijkkralen op tafel kwamen.

Ik zette alvast het strijkijzer klaar want dit kon nog wel eens heel wat creaties opleveren vandaag. En jahoor, ze keken door het boek met steeds grotere ogen en ideeën. En zo werden de eerste kunstwerken gemaakt.

Ik vind het een heel fijn boek, voor jonge kinderen, maar ook voor oudere en zelfs volwassenen! Er staan meer dan 200 ideeën, patronen en tips in en alles ook met duidelijke voorbeelden. Dit maakt het natuurlijk makkelijker kiezen, maar met een beetje fantasie kun je een basispatroon natuurlijk uitvergroten naar de mooiste unieke creaties.

Wij zouden dit boek echt aanraden voor iedereen die ervan houdt om lekker creatief bezig te zijn, het brengt niet alleen plezier maar ook rust en ontspanning!

Het grote strijkkralen boek

Uitgeverij Moon

255 pagina’s

Klik hier voor Het grote strijkkralenboek

Deze review is niet tot stand gekomen door een samenwerking.

SpeelgoedSpeelgoed


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.