Review Gravitrax kogelbaan

Met het Gravitrax kogelbaansysteem kun je een volledige knikkerbaan naar je eigen ideeën bouwen. Gebruik hiervoor de diverse bouwelementen om een parcours vol met hindernissen te maken en de kogels naar de finish te brengen. Het Gravitrax systeem kun je eindeloos blijven uitbreiden, door de vele uitbreidingsets die te koop zijn. 

In de starter set vind je meer dan 100 onderdelen waarmee je een kogelbaan kunt bouwen. Als eerste begin je met de grondplaten, dit is je ondergrond. Doordat je de hexagonen uit de onder platen hebt gehaald blijven de bouwstenen stevig liggen. De stapelstenen zorgen ervoor dat je de hoogte ingaat en vaart kunt maken met je kogels. Door te spelen met de hoogtes kun je een gave kogelbaan creëren. Ook vind je in de starter set diverse extra uitdagingen om toe te voegen aan je kogelbaan. Het magnetisch kanon, en de wissel geven alweer een extra uitdaging tijdens het bouwen. 

 De starter set is een goede set om mee te beginnen. 

Dit kun je vinden in de Gravitrax starter set. 
Handleiding (D, F, I, EN, NL, E ), boekje met bouwschema’s, boekje met opdrachten, 4 vloerplaten, 2 doorzichtige niveaus, 6 knikkers, 40 grote verticale stukken, 12 kleine verticale stukken, 21 bochten, 3 kruisingen, 2 wissels, 1 3-in-1, 1 werveling, 1 startblokje, 1 actieblokje magnetisch kanon, 3 lange rails, 6 middellange rails, 9 korte rails, 1 finishladder, 4 basisblokjes, inzetstukken voor de basisblokjes: 2 vangers, 1 vrije val, 1 splash, 1 finish.

Samen met onze zoon zijn wij direct met de Gravitrax knikkerbaan aan de slag gegaan. In het begin dacht ik wel dat al dat plastic wat goedkoop en onstabiel zou zijn om er veelvuldig mee te spelen, maar het tegendeel is waar! Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van Gravitrax. Onze zoon is er dagelijks mee bezig, weer een kleine verandering kan de baan compleet anders maken waardoor de kogels net iets beter of harder door de baan heen rollen. Er zijn veel uitbreidingsets verkrijgbaar, en allemaal kunnen ze hierop worden aangesloten. De uitbreidingen zijn ook leuk geprijsd waardoor het ook voor verjaardagen een mooi cadeau is om te vragen. 

Klik hier voor GraviTrax® StarterSet

Deze review is niet tot stand gekomen door een samenwerking.

SpeelgoedSpeelgoed


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.