Review Redmond – Hemd voor Hem

Wie een man in huis heeft, heeft ook wel overhemden in de kast hangen. De een is fijner dan de ander in materiaal, pasvorm en het strijken… Wij mochten van Hemd voor Hem een overhemd van het merk Redmond ervaren, en ik moet toegeven ik ben blij verrast!

Redmond

De Redmond overhemden hebben een tijdloos ontwerp, zowel de casual als de business overhemden. Ze worden gemaakt van natuurlijke materialen wat echt bijdraagt aan het draagcomfort van de overhemden. De collecties zijn zeer ruim met alle basiskleuren die mannen over het algemeen het meeste dragen. Daarnaast worden er ook seizoenscollecties uitgebracht. Deze springen in op de trend van het moment. De overhemden hebben de eigenschap dat ze strijkvrij zijn. Ook spelen ze in op de verschillende vormen van de man. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende pasvormen. Van strak getailleerd tot wijd.

Blij verrast

Toen wij het pakket ontvingen met het Redmond overhemd erin was het netjes verpakt. Bij het uitpakken voelde de stof fijn aan. We zagen op het label “non iron” staan. En daar wordt ik dan altijd weer een beetje huiverig van… Maar ik gaf hem aan de man en liet hem passen. Het eerste wat hij zei was dat hij fijn aanvoelde aan de huid. Geen kriebels of andere gekke dingen. Poeh dat was de eerste overwinning al! Mij viel als eerste op dat de mouwen lekker lang waren. Dat wil namelijk nog wel eens erg tegenvallen. Al met al had die knappe man in dat overhemd hem meer dan goedgekeurd!

En toen was daar mijn moment aangebroken om mijn ervaring op te doen met het wassen van het overhemd. Natuurlijk is het wassen zelf helemaal geen probleem. Ik heb hem toen nat opgehangen, en ja toen was het wachten of hij echt “non iron” op zou drogen. De volgende dag werd ik eigenlijk wel echt verrast! Naast dat het overhemd ook al helemaal droog was, was hij draagbaar glad. Je zag geen echte kreukels en vouwen zoals je dat vaak met gewone overhemden wel hebt. Je zag wel iets van oneffenheden maar dat is eigenlijk niet echt noemenswaardig. Wanneer je een overhemd onder een jasje zou dragen zou je direct al dezelfde effect hebben.

Wij zijn wel echt heel blij met dit overhemd van Redmond. Naast het draag comfort van dit overhemd is ook de prijs heel aantrekkelijk. En nu heeft Hemd voor Hem ook nog een actie met de Redmond overhemden. Wat natuurlijk mooi meegenomen is als je een overhemd dragende man hebt!

Deze review is tot stand gekomen door een samenwerking.

SpeelgoedSpeelgoed


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.