Getest: Plenish, vegan notendrank

Tijdens mijn bezoek aan Blogger by Nature was Colette van ck media promotions ook aanwezig met een stand met een nieuwe vegan notendrank, Plenish! Wij mochten alle drie de smaken uitproberen en thuis gingen we er direct mee aan de slag!

Welke smaken zijn er?

Er zijn drie smaken van de Vegan Plenish notendranken, Hazelnoot, Almond en Cashew. Ze bestaan uit maar drie ingrediënten: de noot, water en zeezout. Ook zijn ze ongezoet waardoor je echt een goede nootsmaak proeft.

Als voordeel voor mij, omdat ik koolhydraatarm eet, is dat er hier amper koolhydraten inzitten. En ik deze notendranken dus onbeperkt kan drinken en gebruiken in alles wat ik bak.

Dit maakten wij ervan.

Wij, en ook vooral ik, zijn dol op pannenkoeken. Dus wat als eerste in ons opkwam om te maken met de notendranken waren pannenkoeken. Wij maakten 2 verschillende soorten, namelijk: Hazelnoot pannenkoeken met aardbeien jam en kokos. en Cashew pannenkoeken met aardbeienjam en amandelsnippers. Omdat we er ook graag wat bij wilden drinken besloten we chocolademelk te maken van de amandeldrank.

Ik was in beginsel wel wat bang dat de smaak van de notendrank verloren zou gaan in de verwerking met de andere ingrediënten. Meer dan blij verrast waren we dan ook dat de smaak juist meer naar bovenkwam waardoor de pannenkoeken een heerlijke notensmaak kregen. Ook vonden de kinderen deze pannenkoeken meer smaak hebben dan de normale pannenkoeken. Dus hebben we besloten dat we deze voortaan maar maken.

Dit geldt overigens ook voor de chocolademelk. Waar ik van gewone chocomel altijd een weeïg gevoel krijg achteraf, had ik dat met deze totaal niet. Waarschijnlijk komt dit ook omdat er totaal geen zuivel of toevoegingen inzitten.

Het is een succes!

Waar ik in het begin nogal bang voor was, dat de noten alles zouden overheersen blijkt dit echt niet zo te zijn. En of je het nu gewoon drinkt of je verwerkt het in gerechten of baksels, het is een heel fijn product. Zeker als je net als ik koolhydraat arm eet en je ook wat variatie wilt met de producten die je gebruikt kan ik dit zeker aanraden!

Wil je dit nu ook een keer proberen. Je kunt de Plenish notendranken kopen bij de Albert Heijn.

Deze review is tot stand gekomen door een samenwerking.

SpeelgoedSpeelgoed


1 gedachte over “Getest: Plenish, vegan notendrank”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.