Na! na! na! Surprise

Als je aan onze dochter vraagt waar speel je graag mee of wat zou je graag voor je verjaardag krijgen, is het direct Na! na! na! Surprise! Onze zoon zag op een afbeelding dat er niet alleen meisjes zijn maar ook stoere jongens, en die wilde hij wel! Dus met hun zakgeld en de centjes die ze kregen voor hun rapport konden ze een Na! na! na! Surprise kopen!

Dat het voor onze zoon niet zo moeilijk was welke hij wilde is duidelijk.. Maar voor onze dochter was dat een ander verhaal, ze zijn namelijk allemaal erg leuk. Ik wist welke ze niet wilde en dus maakte ik een kleine gok tussen 2 verschillende Na! Na! Na! surprise poppen voor haar.

Toen was daar de postbode met een mooie grote doos waar hun namen opstonden! Omdat ze die dag hun oren waren vergeten, bleef de doos dicht op tafel staan totdat ze ze weer gevonden hadden! Toch hadden ze stiekem al wel in de doos gekeken, waardoor het alleen maar erger werd eigenlijk. Maar de volgende ochtend was het dus zover, de doos mocht open…

In eerste instantie waren ze heel teleurgesteld, allebei!! Op de verpakkingen van deze Na! na! na! surprise is namelijk dezelfde afbeelding zichtbaar. En ze wilden allebei niet Marina Jewels… Gelukkig wist ik dit en heb ik ze uitgelegd dat er een andere pop in zit en dat we dat kunnen zien aan het kleine stickertje wat op de verpakking geplakt is. Mocht dit nou nog niet uitsluitsel geven voor je, je kunt ook de barcode controleren.

Daar gaan we!

Dat openmaken is voor kleine handjes nog best lastig hoor. De verpakkingen van de Na! na! na! Surprise zijn van stevig plastic. Nadat ik een begin had gemaakt trokken ze de verpakking wel zo los en kon het feest beginnen. Het opblazen van die gave ballon die daarna ontploft en confetti overal heen strooit, is natuurlijk net zo leuk als wat erin zit! Met het rietje hadden ze wat hulp nodig maar toen konden ze blazen. Wat een plezier hebben ze aan dit deel beleefd zeg. Die glinster oogjes en die grote lach wanneer die confetti eruit schiet is onbetaalbaar.

En daar waren ze dan eindelijk hun eigen Na! na! na! surprise poppen. Onze zoon kreeg echt welke hij wilde: Andre Avalanche. Ja want die was net zo stoer als dat hijzelf is! Het leuke is dat hij Andre zelf nog kleding en schoenen aan mocht doen. Het tasje van de Pinguïn heeft wel glinstertjes, maar dat is alleen maar gaaf vind hij en echt niet alleen maar voor meisjes. Onze dochter was helemaal door het dolle heen toen ze zag dat bij haar Krysta Splash in de verpakking zat. Direct moest ze der kleren aan en de flipper-hakken en moest ze kennismaken met de andere Na! na! na! surprise, Aubrey Heart, in huis. Het glittertasje van de roze dolfijn heeft gelijk een nieuw doel, hierin kunnen ze gelijk alle kleertjes meenemen als ze uit logeren gaan!

Wat vinden wij er nu van?

In het begin dat wij kennismaakten met de Na! Na! Na! Surprise poppen dacht ik… oh daar gaan we weer. Weer een pop in huis die dan weer in de kast beland… Maar nee dat gebeurde niet. Onze dochter speelt er heel veel mee eigenlijk en ze gaat ook overal mee naartoe. Het formaat pop is ook fijn vind ik, voor kleine handjes makkelijk vast te houden en makkelijk mee te nemen overal naartoe. Een echt pluspunt vind ik ook dat ze zacht zijn. Hier willen ze nog wel eens een plekje in bed krijgen en als je dan een harde pop naast je hebt liggen is dat echt niet fijn. Met deze hebben ze daar dus echt geen last van.

Hier hebben ze er nu dus drie in huis en ik denk dat er in de toekomst nog wel meer zullen volgen. Wij vinden dat niet erg, ze zijn leuk en kind vriendelijker dan andere poppen die we in huis hebben gehad!

Hier vind je Krysta Splash!

Hier vind je Andre Avalanche!

SpeelgoedSpeelgoed


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.