Over ons – Lou-Ann’s choice


Here we go! Wel spannend hoor nu alles voor onszelf opzetten. Hiervoor heb ik voor andere sites blogs geplaatst en producten getest. Sommige van deze zijn minder actief geworden of hebben een break ingelast. Hierdoor kwam ik erachter dat ik het toch allemaal best mis. En daar was het idee geboren. We gaan voor onszelf beginnen… Lou-Ann’s choice.

Ik ben Dionne, 35 jaar en samen met mijn knappe man hebben wij 3 kinderen, een van 11 jaar oud alweer en de tweeling is nu 5 jaar. Dan is er Yuna nog, onze Golden retriever van nu een jaar oud. Wij vinden ons gezinsleven heel belangrijk en maken daar dan ook graag tijd voor. Ondanks dat het vaak druk en chaotisch is, zijn het toch vaak die kleine geluksmomentjes die je elke ochtend met een lach je bed uit laten komen.

Daarnaast weten wij sinds een jaar dat zowel mijn man als onze jongste zoon Epilepsie hebben. Voor voor onze kleine man is het traject nog in volle gang. Deze weg is nog vrij lastig en op het web is er ook weinig over te vinden. Wij nemen je ook mee in onze blogs over dit onderwerp. Omdat dit veel meer kinderen treft dan dat je zou denken, helaas.

Wij vinden het heel belangrijk dat onze kinderen alles thuis kunnen vertellen en hun eerlijke mening kunnen uiten. Hiervoor geven we ze ook de ruimte en dit levert nog wel eens een leuke discussie op wat meestal wel eindigt met veel gelach. Maar ondanks alles respecteren we elkaar meningen en ideeën.

Je zult tijdens het lezen van de blogs, reviews en dagjes uit niet iedereen van ons gezin terugzien op de foto’s. De reden daarvoor kun je in deze blog terug lezen. Maar ze zijn er altijd gezellig bij!

Wij zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe producten en diensten en zullen deze voor jullie onderzoeken. Meestal kopen wij zelf deze producten zelf, en soms krijgen we iets toegestuurd. Dit heeft echter geen invloed op onze mening.

Als je dit allemaal aanspreekt kom dan gezellig vaker langs en volg ons.

Liefs Lou-Ann’s Choice

SpeelgoedSpeelgoed