Lente collectie Kaya Sieraden

De nieuwe lente collectie van Kaya sieraden is weer een mooie aanvulling in onze sieraden collectie.

Ik kreeg de kans om samen met mijn dochter twee prachtige sets oorbellen te kiezen uit de lente collectie, en daar een review over te schrijven. Wij zijn de enige dames in huis en vinden dit dus echt heel leuk om samen te kunnen doen!

Daar kropen wij dus samen achter de laptop om oorbellen te kiezen die ook leuk bij elkaar pasten. Wat een ruime keuze heb je zeg. We hadden al snel beide een favorieten lijstje gemaakt. Uiteindelijk is het toch gelukt om op een mooi paar uit te komen, die ook heel leuk bij elkaar passen.

Ik had gekozen voor de zilveren zonnebloem oorbellen, subtiel en toch met een mooie uitstraling. Nomy heeft de zilveren oorbellen gekozen met de madeliefjes eraan. Deze passen ook echt bij haar leeftijd en uitstraling.

Ze wilde ze ook direct in toen wij ze ontvingen. De kwaliteit is erg goed en ook sterk. Ze heeft ze nu al een aantal dagen in en totaal geen last van met dragen. Wat voor mij echt een pluspunt is, want met kinderoren weetje het nooit. Zelf kon ik ook niet wachten natuurlijk! En ook ik ben zeer tevreden. De oorbellen zijn niet zo groot en dat is precies wat ik ook fijn vind. De details van de zonnebloem zijn mooi aanwezig en toch niet overdreven. We hebben beide al meerdere complimenten gehad van onze omgeving over de oorbellen.

Bij Kaya Sieraden vind je naast de ruime collectie kinderoorbellen, ook andere sieraden zoals armbandjes en kettingen die erbij passen. Zodat je een leuke set kunt samenstellen. Ook kun je hier een gepersonaliseerd sieraad laten maken wat het nog specialer doet maken.

Wat mij vooral aanspreek bij Kaya sieraden is dat er voor dames ook een heel ruim assortiment zilveren oorbellen is van goede kwaliteit voor een fijne prijs. En ook hier zijn er weer sieraden die matchen en je voor jezelf of voor een ander een mooie set samen kan stellen. Bijvoorbeeld voor Moederdag of een bruiloft is dit natuurlijk geweldig. Een persoonlijk sieraad geeft ook altijd een fijn gevoel, om te krijgen maar ook zeker om te geven! Je krijgt bij je bestelling een doekje om het sieraad mooi schoon te houden en een kaartje waar je een persoonlijke boodschap op kunt schrijven.

Wij zijn echt meer dan tevreden, we worden ook echt blij van deze vrolijke oorbellen. Echt de lente met je mee dragen. Nomy heeft ondertussen alweer meerdere aanvullingen opgeschreven, die ze aan haar eigen mini-collectie wilt toevoegen.

Toch wil ik ook nog even vertellen dat naast de mooie sieraden ze ook nog een goed doel steunen. Ze doneren voor elk verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki. Hiermee kan er een kind in Gambia een hele week naar school!

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking.

SpeelgoedSpeelgoed


4 gedachten over “Lente collectie Kaya Sieraden”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.