Landgoed Hoenderdaell

Eindelijk was het dan weer zover. De dierenparken mochten weer open en daar waren we dus ook echt weer aan toe. Wij hebben met ons gezin een jaarkaart van Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna, dus we hebben direct gereserveerd en zaterdag gingen we erheen!

Het dierenpark Hoenderdaell

Wat wij zo fijn vinden aan het dierenpark is, naast dat het dichtbij ons huis is, het een heel mooi en groeiend park is. Er zijn veel dieren die je kunt bewonderen en zelfs uit je hand kunt laten eten. Dit is natuurlijk voor de kinderen geweldig, maar ook wij als “grote kinderen” genieten hier altijd van. Je kunt een bakje lekkers kopen voor de Lori’s, hiermee steun je het park en brengt de Lori’s dichtbij. Wanneer je je bakje opendoet en omhoog houd zullen de Lori’s je gegarandeerd weten te vinden.

Je loopt nu door de maatregelen een aangegeven route door het park. Deze is duidelijk aangegeven en zorgt er ook voor dat je geen enkel dier zult missen. Het is heerlijk wandelen. En je komt van de wolven via de paradijsvogels en de ooievaars zo bij de beren en tijgers uit. Natuurlijk zijn er nog veel meer dieren te ontdekken, maar ik ga jullie natuurlijk niet alles verklappen. Dit moeten jullie zelf maar gaan bekijken.

Door het park heen heb je fijne eetgelegenheden waar je rustig iets kunt eten en drinken. Ook vind je daar een speelgelegenheid voor de kinderen. Dit is fijn voor hen maar ook voor jullie als je even rustig een kopje koffie wilt drinken. Je hebt goed zicht op de kids. Dit vinden wij altijd wel fijn!

De vogelshow gaat meestal wel door en is goed geregeld. De kinderen vonden het erg leuk en informatief. Dus zeker ook nog iets geleerd deze dag. De medewerkers hebben echt hart voor de dieren en dat zie je overal terug!

SOS Dolfijn

Ze zijn op dit moment bezig om een verblijf te bouwen voor SOS Dolfijn. Dit zal een specialistisch opvangcentrum voor bruinvissen en dolfijnen worden. In dit specialistische centrum zal voornamelijk opvang en rehabilitatie worden geboden aan verzwakte, gewonde of zieke dolfijnen en bruinvissen. Wanneer ze tijdelijk niet zelf kunnen overleven in het wild. De herstelperiode duurt gemiddeld enkele maanden, hierna worden de dieren dan weer teruggebracht naar de zee.

Zoveel te bieden

Landgoed Hoenderdaell heeft zoveel moois te bieden voor jong en oud. Wanneer je in de buurt bent of gewoon zin hebt in echt een leuk uitstapje zou ik dit mooie dierenpark echt aanraden! Daarnaast is het allemaal betaalbaar en is parkeren gratis.

Ze zijn dagelijks open van 9.30 uur tot 17.30 uur. Wel zou ik altijd even de website checken voor het geval er iets veranderd is. Je moet ook online een kaartje kopen en reserveren.

Zijn jullie van plan om te gaan? Dan weet ik zeker dat jullie een fijne dag zullen beleven!

SpeelgoedSpeelgoed


21 gedachten over “Landgoed Hoenderdaell”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.