Grote dag, grote stap! Inschrijven bij de kamer van koophandel.

Eindelijk was daar dan de dag aangebroken voor ons… 09-03-2021 om 15.45 uur was onze afspraak. Om ons als Lou-Ann’s choice in te gaan schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Er zijn veel gedachtes en gesprekken aan vooraf gegaan want naast Lou-ann’s choice hebben we een druk gezin, werken wij ook allebei gewoon nog in een cruciale sector. En we vinden het wel belangrijk dat ons hele gezin achter deze keuze staat. Maar het fijne van ons is dat we dit met zijn alle doen. Wat dit natuurlijk geen werken meer maakt maar ook plezier en veel fijne momenten oplevert. Zolang mama maar het typewerk en de administratie doet!

Al een paar weken geleden hebben wij alles in werking gezet, maar door corona was dit de eerste mogelijkheid om ons echt in te kunnen schrijven. En naarmate de datum van vandaag naderde kwam daar de gezonde spanning… We keken er ook echt wel naar uit omdat we merkten dat je tegen dichte deuren aanloopt als je geen kvk-nummer en btw-nummer hebt. Je komt ook zeker serieuzer over als deze in je bezit hebt.

De afspraak bij de kamer van koophandel zelf stelt echt niets voor. Je gaat naar binnen, maakt een praatje over de dagelijkse dingen. Is ook leuk maar daar kwamen we natuurlijk niet voor! Dan even de gegevens controleren en de papieren tekenen. Of ik nog even wilde betalen en dat was het dan… En binnen 15 minuten stonden we weer buiten. Maar je krijgt er wel een mooie map bij met de nodige informatie.

Zo! Nu gaat het dus echt allemaal beginnen en ik hoop dat jullie ons blijven volgen, nu en in de toekomst. Want er komen nog een heleboel leuke dingen aan!

Wil je niets meer missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang een berichtje wanneer er een nieuwe blogpost is geplaatst.

SpeelgoedSpeelgoed


2 gedachten over “Grote dag, grote stap! Inschrijven bij de kamer van koophandel.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.