Het eerste lente zonnetje

Wat een heerlijk weekend was het zeg, en wat een verschil met vorig weekend waarop we nog op het ijs stonden! Is natuurlijk ook heel erg leuk, en hebben we echt van genoten trouwens! Maar dat zonnetje heb ik dan wel gemist. Maakt niet uit welke dag het is maar ook in het weekend zijn wij altijd vroeg wakker. Zondag ochtend kwam de zon al vroeg door en dat was voor ons het startsein om er weer vroeg op uit te trekken. Genieten van dat fijne lente zonnetje voordat hij weer plaats maakt voor de kou.

Kinderen de laarzen aan en hup in de auto naar het bos. Om 8.30 uur in de ochtend is het dan echt heerlijk rustig nog. Natuurlijk wilden ze eerst spelen in de speeltuin maar toen we Yuna, onze Golden retriever van 10 maanden, los lieten lopen waren ze speeltuin alweer snel vergeten. Wat konden ze ravotten door de modder en de bossen. Dat is toch wel een manier waarop ik mijn weekend graag afsluit!

Toch merkte we wel al snel dat het al vroeg heel druk ging worden en vertrokken we na anderhalf uur weer richting huis, waar we samen gingen brunchen. Hoe later het werd hoe warmer het lente zonnetje werd buiten en de kinderen ging al snel weer naar buiten om met hun vriendjes te fietsen, te voetballen en te picknicken. Want dat is natuurlijk van groot belang wanneer het weer het weer toelaat. Buiten genieten met je vrienden, is natuurlijk iets wat we allemaal missen in deze tijd. En mama… Die zat lekker alleen met een hete koffie in de zon te genieten!

Hebben jullie ook een heerlijk lente weekend gehad? Zijn jullie ook echte buiten mensen en gaan er graag op uit, of blijven jullie liever wat dichter bij huis?

SpeelgoedSpeelgoed


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.