Review Gigantosaurus

Kinders, pas op voor de GIGANTOSAURUS. Hij heeft altijd honger, hij heeft altijd trek. Blijf uit de buurt van zijn vlijmscherpe klauwen. Blij uit de buurt van zijn bijtgrage bek.

Het verhaal over de GIGANTOSAURUS

Als de vier dino kinderen samen willen gaan spelen worden ze gewaarschuwd door de ouders voor de GIGANTOSAURUS. Dappere Daan zou daarom op de uitkijk gaan staan, en de rest waarschuwen als hij eraan zou komen. Dan kon iedereen zich nog op tijd verstoppen. Hij deed een paar keer een test met zijn vrienden. Hij riep toen heel hard dat de GIGANTOSAURUS eraan kwam, terwijl het eigenlijk maar een van de ouders was. Maar toen opeens Schrok dappere Daan heel erg en zag hij dat de GIGANTOSAURUS er nu wel aankwam. Alleen nu geloofden zijn vrienden hem natuurlijk niet meer! Zou iedereen zich nog op tijd hebben kunnen verstoppen?

Onze mening

Op dit moment is onze jongste groot fan van dino’s. Dit boek had hij gekregen en natuurlijk moesten we het direct lezen. En… Hij is leuk! Het verhaal is goed en herkenbaar. Ook komt er een duidelijke boodschap naar voren. Maar eigenlijk is het alleen al een feest om door dit boek de bladeren. De tekeningen zijn levendig en vol kleur. De dino’s zijn grappig en vertellen al een deel van het verhaal. Het geschreven verhaal is makkelijk als je wilt voorlezen. Maar dit boek laat ook goed andere verhalen vertellen. Hier maakt onze zoon hele nieuwe verhalen door wat hij ziet op de bladzijdes. Een super boek voor de dino fans!

  • GIGANTOSAURUS
  • Jonny Duddle
  • Vertaald door Bette Westera
  • Hardcover
  • Uitgeverij De Fontein
  • 36 pagina’s

Geen dino fans in huis, maar wel piraten vriendjes? Dan is dit boek over De piraten van Scheurbuikstrand echt een geweldig boek om te gaan lezen!

Deze recensie is niet tot stand gekomen door een samenwerking.

SpeelgoedSpeelgoed


2 gedachten over “Review Gigantosaurus”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.