Fijne werkplek

In een druk gezin is het soms fijn om even te kunnen ontsnappen wanneer je voor jezelf iets moet doen. Vooral tijdens het thuiswerken in de lockdown kan dat vaak nog wel eens lastig worden. Waar creëer je dan een fijne werkplek voor jezelf?

Je hebt natuurlijk een bureau nodig en wat kantoorspullen. Je kunt natuurlijk veel online bestellen, en dit is er gelukkig wel snel, maar je kunt het niet even “voelen”. Wij hadden het geluk dat wij wat konden schuiven in huis en we daardoor een perfect bureau hadden met een goed zittende bureaustoel. Dit is eigenlijk nog wel belangrijker dan een bureau omdat je vaak door een verkeerde stoel al snel pijn in je rug kan krijgen. Gelukkig is het met kantoorspullen zoals ordners, pennenbakjes e.d. een stuk makkelijker en kun je deze gemakkelijk bestellen. Of je kunt een afspraak maken om 10 minuten te winkelen bij een kantoorboekhandel.

Wij hebben een hele fijne werkplek kunnen creëren op onze zolder. Een fijne rustige plek, precies zoals we het voor ogen hadden. Toch ben ik iemand die niet zonder een beetje chaos om me heen kan. Als ik een dag gewerkt heb, ik werk zelf ook nog in de zorg, trek ik me wel even graag terug boven om geconcentreerd nog wat te kunnen doen voordat de kinderen thuis komen van school.

Toch zijn er ook nog momenten dat ik weer terug kom aan die heerlijke tafel in de woonkamer. Gewoon, omdat het relaxter is als er niemand thuis is en het ook makkelijker is als er pakketjes bezorgd worden. Ook komt het vaak voor dat de man drie nachtdiensten achter elkaar heeft en het dan niet waardeert als ik boven ga zitten typen en werken.

Gelukkig ben ik niet de enige thuis die graag beneden werkt want ook onze oudste zoon werkt liever beneden aan tafel. Hij heeft binnenkort een spreekbeurt en samen zitten we dan heerlijk te werken, en lachen we tussendoor wat af! Dat zijn dan voor mij ook weer van die heerlijke geniet momentjes!

Hoe werken jullie het liefste thuis? Hebben jullie ook een werkplek gecreëerd of zitten jullie aan de keukentafel, of zelfs op de bank…

SpeelgoedSpeelgoed


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.