Disclaimer

Lou-Ann’s choice Disclaimer

In deze disclaimer van Lou-Ann’s choice staat beschreven wat je op de site kunt verwachten met betrekking tot informatie, blogs en samenwerkingen.

De Auteursrechten

Alle teksten en foto’s zijn van Lou-Ann’s choice. Zonder mijn goedkeuring mag je deze niet kopiëren en gebruiken, wanneer dit wel gebeurt zal ik oor het gebruik hiervan kosten in rekening brengen.

Alles wat er op www.lou-annschoice.nl staat is zelf geschreven, de foto’s worden ook door onszelf gemaakt, tenzij we dit anders erbij vermelden. Het kopiëren of verspreiden en elke ander gebruik van deze teksten en foto’s is niet toegestaan zonder vooraf schriftelijke toestemming van Lou-annschoice.nl te verkrijgen. Je kunt toestemming vragen door contact op te nemen met info@lou-annschoice.nl, bij het krijgen van toestemming is het wel verplicht om terug te linken naar Lou-annschoice.nl.

In mijn blogs en reviews maak ik soms gebruik van affiliatie links. Daar zal jij verder niets van merken en het kost je ook verder niets. Het zorgt er wel voor dat wij een kleine vergoeding krijgen, hiervan kunnen wij dan het onderhoud van de website betalen.

Een samenwerking met ons

Wij doen ook diverse samenwerkingen. Soms krijgen wij producten toegestuurd. Dit zullen wij dan altijd onder het artikel vermelden. Het doet echter niets voor de eerlijke mening die wij geven over een product of dienst. Wanneer blijkt dat het product of dienst echt niet bij ons past, zullen wij contact opnemen met het betreffende bedrijf om te zoeken naar een oplossing die passend is voor beide partijen. Als je zelf een samenwerking ziet zitten, kijk dan eens op de pagina samenwerken, hier vind je alle informatie en mogelijkheden.

De winacties op Lou-Ann’s choice

Wanneer er een winactie online komt is het belangrijk dat je altijd de juiste gegevens doorgeeft. De winnaar zal ik een email sturen. Ook zal ik de winnaar bekend maken op de website onder de winactie en op social media. Door het meedoen aan een winactie ga je akkoord met de genoemde voorwaarden en met het delen van je gegevens aan ons. Voldoe je niet aan de genoemde voorwaarden zullen wij een andere winnaar kiezen.

Voorwaarden winacties.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de winacties die door www.lou-annschoice.nl geplaatst worden. Als u deelneemt aan een winactie gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

  1. Deelname staat vrij voor iedereen die in Nederland woonachtig is.
  2. De Prijzen zijn persoonsgebonden en niet inwisselbaar voor geld.
  3. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie, alleen volledig ingevulde deelnames worden in behandeling genomen.
  5. De winnaar meldt zich binnen 72 uur. Doet de winnaar dit niet dan zal Lou-annschoice.nl genoodzaakt zijn om een andere winnaar uit te kiezen.
  6. Wanneer er wordt meegedaan met meerdere email adressen op hetzelfde IP-adres zullen alle email adressen worden uitgesloten van deelname.

Vanzelfsprekend zullen uw gegevens vertrouwelijk en met zorg behandelen en nooit aan derden verstrekken.

Het kan helaas gebeuren dat bij de verzending van winacties pakket zoekraken. Hiervoor is Lou-Annschoice.nl niet aansprakelijk.

Reageren.

Het is mogelijk voor iedereen om onder een blogpost van Lou-annschoice.nl te reageren. Iedere reactie wordt geplaatst, tenzij deze aanstootgevend, niet respectvol, discriminerend of bedreigend is. Dan zullen wij de reactie verwijderen. Wanneer wij zien dat er een vorm van bedreiging of discriminatie geplaatst wordt zullen wij melding maken bij de Politie. www.Lou-annschoice.nl is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor de reacties die andere plaatsen eveneens voor de gevolgen hiervan.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben omtrent de disclaimer, de actievoorwaarden of een winactie, dan kunt u contact opnemen met info@lou-annschoice.nl

SpeelgoedSpeelgoed