Review – De piraten van Scheurbuikstrand

Een landrot mee naar Scheurbuikstrand, hoe kan Sam dát nu doen? De piraten zijn geschokt: dat kind is een en al fatsoen!

Het verhaal van de piraten van Scheurbuikstrand

Het dorpje Suf- aan- zee, waar Sanne woonde, Was in de wintermaanden echt heel erg saai. In de zomer was het leuk dan viste ze op groene flessen. In deze flessen zat post van Sammie, een vriend die op zee zat. Dan mag ze mee met haar piraten vriend op vakantie. Sanne heeft er echt heel veel zin in, maar eenmaal daar twijfelen de andere piraten of ze daar wel echt thuis hoort. Haar tanden zijn te schoon en haar kleding is gestreken. Ze moet een echte piratentest doen. Maar Sammie heeft een plan wat de andere piraten misschien wel gaat doen twijfelen!

Wat wij ervan vinden

Wie kleine piratenvriendjes in huis heeft, moet echt dit boek in huis hebben! Het verhaal is grappig en duidelijk, met de juiste dosis spanning. Maar niet alleen het verhaal is goed, ook de tekeningen zijn geweldig om te bekijken. Je zou er bijna zelf een heel nieuw verhaal bij kunnen vertellen aan de hand van de tekeningen. Het is een stevig boek, wat ook erg leuk is om cadeau te geven aan een echte kleine piraat!

Heb je nu geen piraten vriendjes in huis maar wel echte dino maatjes? Dat is het boek over de GIGANTOSAURUS echt een goede keuze om te gaan lezen!

Deze recensie is niet tot stand gekomen door een samenwerking.

SpeelgoedSpeelgoed


2 gedachten over “Review – De piraten van Scheurbuikstrand”

  • Even een opstekertje voor je ..(de woorden van mijn 5 jarige kleindochter) .. Ik geniet van je reviews over kinderboeken. Voor mij handig om boeken voor de kleinkinderen kopen. Ga zo door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.