Daar was hij dan.. de mail van school!

Iedereen kent de coronaregels met betrekking tot de scholen wel. Ik er een kindje mogelijk besmet dan moet de hele klas in quarantaine tot ze getest zijn. Deze tweede schoolweek werd al snel duidelijk dat ook bij ons op school de corona was gearriveerd… Kleuterklassen bleven leeg, schoolplein was maar mondjesmaat bezet… dan weet je al hoe laat het is natuurlijk.

Het was een kwestie van tijd maar gisterenavond kwam hij dan. In de klas van onze kids waren er die hadden corona klachten ontwikkeld en bleven thuis. Maar het verrassende was dat niet de hele klas in quarantaine hoefde. Wel met de kantnotitie dat als een van de kinderen positief was de rest van de klas vandaag naar huis werd gestuurd! Dus nog wisten we eigenlijk niet waar we aan toe waren. Moesten we nu uit voorzorg iedereen maar thuis houden of plan je je dag anders in omdat ze naar huis gestuurd “kunnen” worden?

Gelukkig is er vandaag niemand naar huis gestuurd en lijkt het allemaal mee te vallen gelukkig. Door een studiedag morgen hebben de kinderen vandaag al voorjaarsvakantie wat ze natuurlijk helemaal niet erg vonden!

SpeelgoedSpeelgoed


2 gedachten over “Daar was hij dan.. de mail van school!”

  • Ahh ja het is ook wel echt heel onduidelijk wat nu wel en niet de regels zijn hé? Ben heel benieuwd hoe dit schooljaar voor ze gaat aflopen.. Hoeveel dagen gaan ze wel naar school nu..

    • Ja zeker! En wij hebben gemerkt dat ze allemaal hun eigen regeld hanteren kwa regels… Ze gaan gewoon vijf dagen naar school zolang er geen sprake is van klachten of positieve besmetting.. Dan schakelen we weer over naar het thuis onderwijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.