Polo Casa Moda – Hemd voor Hem

Casa moda comfort fit polo shirt

In ons gezin vind je in iedere kledingkast wel een stapel met polo’s. In elke kleur die je je maar kunt bedenken en ook in verschillende pasvormen. En voor mijn man ben ik dan ook heel blij met de website van Hemd voor Hem waar je een flinke keus hebben in verschillende kleuren, pasvormen en materialen. Voor deze zomer koos ik onder andere voor de Casa moda comfort fit polo in de kleur lichtblauw.

De kleur lichtblauw staat hem nu eenmaal heel goed omdat hij altijd al snel bruin is, en deze combinatie geeft aan een start van de zomer. Het is een recht model, wat ik altijd het beste vind staan bij de mannen. Toen hij eenmaal binnen was en ik hem uitpakte was ik echt heel verrast. Hij was heel zacht. Heerlijk om vast te houden, en ja mijn man vind dat hij ook heel fijn draagt. De polo bestaat voor 55 % uit katoen en 45 % uit polyester. Deze combinatie is erf fijn dragen en ademt, wat tijdens de warme dagen zeker een pluspunt is!

Wat mij ook opviel is dat hij na een dag dragen amper gekreukeld is. Ook na het wassen en uithangen is hij minimaal gekreukeld. Voor ons dus echt een aanwinst voor de kledingkast! Gelukkig hebben ze deze in meerdere kleuren en is hij er in maat M t/m 6XL

En een kleine tip, deze polo zit nu ook in de uitverkoop waardoor er een fijne korting op zit. Ook vind je nog veel meer leuke artikelen in de sale, zeker een kijkje waard!

Liever een overhemd? Lees dan eens onze ervaring met de kreukvrije overhemden van Redmond.

Ook hebben ze geweldige cadeau boxen voor ieder budget.

Deze recensie is tot stand gekomen door een samenwerking.

SpeelgoedSpeelgoed


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.