Cadeau set van Hemd voor hem

Volgende maand is het Vaderdag, en dan ga ik altijd op zoek naar leuke cadeautjes voor onze papa’s. Een cadeau set van Hemd voor hem, veel keus in verschillende prijsklassen.

Ik heb een knappe en eerlijke man die ook een toffe papa is! Maar wensen heeft hij nooit eigenlijk. Wat het met dit soort dagen of een verjaardag niet makkelijk maakt om een leuk cadeautje voor hem te vinden. Toch zijn er wel spullen die hij leuk en lekker vindt! En laten ze die bij Hemd voor hem nou precies in een cadeau set aanbieden!

Happy Socks en Tony Chocolonely chocolade, tja wie houdt daar nou eigenlijk niet van! Dit was voor ons dus echt een schot in de roos. Je kunt op de pagina van Hemd voor hem veel leuke cadeaus vinden maar ook veel cadeau sets. Kiesbaar naar je eigen budget en wensen.

Wij kregen een Happy Chocolade cadeau set toegestuurd. We wisten natuurlijk van te voren niet welke we kregen maar hij is zeker in de smaak gevallen! Wij kregen de Zonnig met melk set, hierin zaten twee paar Happy Socks die passend waren bij een zonnig thema, en een Reep Tony Chocolonely Melk. Leuk en lekker dus. In deze categorie cadeausets met Happy Socks en Tony chocolade kun je uit verschillende varianten kiezen, zodat het echt past bij de persoon voor wie jij deze cadeau set koopt.

Naast deze cadeau sets hebben ze eigenlijk nog veel meer leuke cadeaus voor mannen, ik werd er zelf een beetje hebberig van toen ik aan het rondkijken was op de website. Het assortiment is echt enorm, van Wallets tot Dopplers flessen en prachtige horloges die echt gezien mogen worden. Dit is echt een goede website waar je eindeloos kunt zoeken tot je het perfecte cadeau gevonden hebt!

Ook het contact is prettig en vriendelijk. Dit vind ik altijd erg fijn bij een bedrijf, dit geeft een beter gevoel bij het bestellen en als er vragen zijn.

De bronafbeelding bekijken

Deze review is tot stand gekomen door een samenwerking.

SpeelgoedSpeelgoed


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.