Boterkoek van Abel Bakt

Wie is Abel bakt?

Abel is de bakker die al meer dan 50 jaar ervaring heeft in de brood en banketbakkerij. Zijn vader had een bakkerij, dus zodra hij goed en wel uit de wieg kwam hielp hij hem in de bakkerij. Daarna nam hij de bakkerij van zijn vader over. Hij heeft ook nog in de de keuken gestaan in de horeca maar toch trok het brood en banket hem weer terug. Helaas moesten ze vorig jaar de deuren sluiten maar daar lieten ze het niet zomaar bij zitten.

Een van de bakkerij favorieten van de regio Oostvoorne, waar Abel Bakt gevestigd is, is de huisgemaakte boterkoek! Toen de Corona opkwam werden er aanvragen gedaan om de boterkoek cadeau te geven. Deze werden gebakken en netjes verpakt om rond te sturen in de regio. Waarom alleen voor de regio? We kunnen dit overal naartoe versturen. Daar en toen is Abel Bakt geboren.

Hij heeft zijn assortiment boterkoek daarom uitgebreid met meerdere varianten zodat er echt voor iedereen wel een lekkere huisgemaakte boterkoek te bestellen is. Zo is er naast de traditionele boterkoek een glutenvrije boterkoek en een vegan boterkoek. Maar hij heeft zelfs een boterkoek die glutenvrij én vegan is! Ik heb dit nog nooit ergens gezien en vind dit dan wel een goede aanvulling.

Ik ben altijd een beetje voorzichtig met lekkernijen bestellen die per post verstuurd worden, helemaal als het vers gebakken wordt. Er zijn zoveel factoren die meespelen in het verzend en bezorgproces. Maar wij zijn allemaal groot fan van boterkoek dus we vonden het zeker het proberen waard! Wat ons verraste is hoe snel het verzendproces is gegaan. De dag na de bestelling viel hij zo bij ons op de mat.

Wachten zat er dan ook echt niet bij want ik had de kinderen al verteld wat er met de postbode zou komen. En daar zaten ze hoor, netjes aan tafel verlekkerd te kijken naar dat doosje op tafel. Het doosje ging open en daar zat een mooie, netjes verpakte boterkoek in. Het hand geschreven kaartje vind ik ook echt een pluspunt! Je ziet dat het met zorg en liefde is ingepakt.

Maar hoe smaakt hij…

En daar kwam dan de ultieme smaaktest! De jongste twee vonden het heerlijk! En ook door de grote mannen werd hij meer dan goedgekeurd. Toen kon ik natuurlijk niet achterblijven… En ook ik moet zeggen dat dit echt een hele lekkere boterkoek is. En totaal niet droog of veel te vettig. De boterkoek is lekker stevig en echt vol van smaakt. Zoals een echte boterkoek hoort te zijn! Wat ik wel even belangrijk vind om te vertellen er een sticker opzit met de ingrediënten en allergenen informatie.

Mijn mening over “Brievenbuslekkers” is nu echt wel bijgesteld en wij gaan zeker nog eens bij Abel Bakt bestellen. Het is ook erg leuk om naar iemand te sturen die jarig is. Om iemand te bedanken of gewoon zomaar als steuntje in de rug! En dat handgeschreven briefje maakt het echt af.

Ben je nu enthousiast geworden na het lezen van onze ervaring met Abel bakt? Neem dan zeker een kijkje op de website. Alle informatie is duidelijk te vinden en mocht je toch nog vragen hebben, deze beantwoorden ze gelukkig ook lekker snel!

Brievenbus boterkoeken gebakken door Abel: ook vegan en glutenvrij! – Abel Bakt

SpeelgoedSpeelgoed


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.